Sportverenigingen

Sportverenigingen

Beweegcentrum Formupgrade heeft een samenwerking opgezet met drie prominente Arnhemse sportverenigingen: basketbalvereniging Arnhem Eagles, handbalvereniging DFS Arnhem en hockeyclub HCM. Deze samenwerking is gericht op het versterken van elkaar en het delen van kennis en expertise.Maak kennis met Formupgrade.

arrow-down

Beweegcentrum Formupgrade heeft een samenwerking opgezet met drie prominente Arnhemse sportverenigingen: basketbalvereniging Arnhem Eagles, handbalvereniging DFS Arnhem en hockeyclub HCM. Deze samenwerking is gericht op het versterken van elkaar en het delen van kennis en expertise. Als onderdeel van de samenwerking zullen diverse jeugd- en seniorenteams van deze verenigingen worden getest en gemeten. De verkregen data biedt waardevolle inzichten die worden ingezet om trainingsprogramma’s te optimaliseren, prestaties te verbeteren en blessures te voorkomen.

 

Bij Formupgrade geloven we in een integrale benadering van gezondheid en welzijn. Ons uitgebreide dienstenaanbod is gebaseerd op drie pijlers: fitness, leefstijlcoaching, en fysiotherapie & diëtetiek. Door samen te werken met de sportverenigingen krijgen we de kans om onze expertise in te zetten ter ondersteuning van sportteams en brengen we onze diensten effectief onder de aandacht binnen de verenigingen.

 

‘Exercise is Medicine’ – Bij Formupgrade zien we beweging als dé sleutel tot een gezonder en fitter leven. Dit principe vormt de kern van alles wat we doen, omdat we geloven dat regelmatige fysieke activiteit niet alleen helpt om ziektes te voorkomen, maar ook bijdraagt aan een algeheel gevoel van welzijn. Onze drive komt voort uit een diepe passie voor sport, gezondheid en welzijn en wij zijn daarmee gemotiveerd om elke dag het verschil te maken in het leven van anderen. We zijn vastbesloten om met onze expertise en toewijding mensen te inspireren en te ondersteunen op hun weg naar een betere gezondheid. Het is deze passie die ons onderscheidt en ons elke dag drijft om onze visie werkelijkheid te maken.

 

Rijnstate Vriendenfonds
Formupgrade is met trots lid van het Rijnstate Vriendenfonds, een organisatie die zich inzet voor het welzijn en de ondersteuning van patiënten en zorgprojecten in onze regio. Door onze samenwerking ondersteunen we niet alleen financieel, maar zijn we ook actief betrokken bij diverse fundraising evenementen. Deze activiteiten stellen ons in staat om samen met andere betrokken organisaties bij te dragen aan projecten die een positieve impact hebben op de zorgverlening in het Rijnstate Ziekenhuis.

Onze deelname aan het Vriendenfonds stelt ons in staat om onze missie, gericht op gezondheid en beweging, verder uit te dragen. Door samen te werken met het Rijnstate Vriendenfonds hopen we bij te dragen aan een omgeving waarin gezondheid en welzijn voorop staan, en waarbij we concreet verschil kunnen maken voor patiënten, hun families en de bredere gemeenschap.

Formupgrade kijkt ernaar uit om met onze deelname aan het Rijnstate Vriendenfonds nog meer waarde te creëren voor de regio en een gezondere toekomst te realiseren.

Maak kennis met fitness bij sportschool Formupgrade in Arnhem

Maak kennis met fitness bij sportschool Formupgrade in Arnhem